2016. január 16., szombat

Boldog új évet! 2016. legyen a BŐSÉG ÉVE

böségfa 2016Eljött 2015. utolsó napja, itt az idő visszatekinteni az elmúlt 364 napra, és boldog új évet kívánni. Lehet, hogy épp Te is nyomogatod a telefonod gombjait, vagy épp a billentyűzetet püfölöd. Bármilyen legyen is az idei mérleg, kívánj magadnak egy sokkal virágzóbb 2016-os esztendőt!


A mi évünk ismét gazdag volt élményekben, tapasztalatokban, és persze melegben. Volt részünk afrikai szafariban, simogattunk oroszlánt, ettünk krokodilt, zebrát, struccot. 6 hónapot töltöttünk Dél-Afrikában, az év második felét pedig a francia riviérán. Idén ősszel 2 hét erejéig visszalátogattunk Nizzába és környékére, ahonnan 2012. nyarán útnak indultunk lakóautós túránkra. Legalább 100 új ismeretséggel, baráttal, és több tízezer kilométerrel vagyunk gazdagabbak.

Viszlát Dél-Afrika - afrikai élmények képekben
Afrika-élmény - egy kis ízelítő összefoglaló: vadászat, oroszlán simogatás, zsiráfetetés, és egy kis főzőcske...


Túl vagyunk a negyedik lakóautós karácsonyunkon, és hamarosan eljön a 4. lakóautós szilveszterünk is.

Karácsony lakóautóban 2015 - karácsonyi menü
Karácsony lakóautóban 2015 - karácsonyi menü: hamis húsleves Zepterben, rántott zöldségek, majonézes burgonyasaláta, svéd gomba, kaszinó tojás, és végül fekete erdő torta :)
 
 Nos, ez az év utolsó napja. Ragyog a nap, kellemes meleg van, a tenger gyönyörű, és bizony vannak, akik fürdőznek is egy kicsit.
Itt az idő boldog új évet kívánni. Választhattunk volna valami "hagyományos BUÉK-os" képet,...

BUÉK 2015 hagyományosan
BUÉK 2015 hagyományosan


...de mi olyat akartunk, ami nem csupán 1 napig lájkolható, annál inkább szimbóluma lehet az egész 2016-os esztendőnek, ami A BŐSÉG ÉVE lesz! Ezért esett a választásunk erre a fára, ami 40 féle gyümölcsöt terem, és a szivárvány színeiben virágzik!

2016. A BŐSÉG ÉVE
2016. A BŐSÉG ÉVE


  
BOLDOG MINDEN SZÉPBEN, JÓBAN ÉS PERSZE UTAZÁSOKBAN BŐVELKEDŐ ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése